Corona-Virus

Corona-Virus

  Di, 21 JUN

Përgatitja e Udhëtimit

Pasagjerë të nderuar,

Raci Travel është i vetëdijshëm se situata e paqartë e lajmeve rreth rrezikut dhe përhapjes së Coronavirus (Covid-19) mund të shqetësojë udhëtarët. Ne dëshirojmë t'ju falënderojmë edhe më shumë për besimin tuaj të vazhdueshëm tek ne dhe për udhëtimet me Raci Travel.

Siguria e pasagjerëve dhe punonjësve tanë është përparësia jonë kryesore. Prandaj, ne jemi duke monitoruar nga afër zhvillimin.
Raci Travel është i përgatitur për të gjitha te rejat e mundëshme dhe, në bashkëpunim me autoritetet përgjegjëse, menjëherë do të vendosë për procedurën e mëtutjeshme dhe çdo masë nëse është e nevojshme.

Ne duam ta bëjmë qëndrimin tuaj me ne në bord sa më të këndshëm dhe të sigurt sa të jetë e mundur, poashtu edhe në këtë situatë. Ne kemi marrë masa paraprake për t'ju mbrojtur sa më mirë juve, anëtarëve tanë të ekuipazhit dhe punonjësve në terren nga rreziqet shëndetësore.
Kjo përfshin pajisjet e stafit tonë të kabinës në fluturime të zgjedhura dhe stafin tonë në aeroportet e zgjedhura me maska në fytyrë për përdorim personal.

Ne jemi gjithashtu të përgatitur mirë për çdo rast të dyshuar me Corona në bord. Në këto raste, procedurat e provuara dhe të testuara që shërbimet tona mjekësore kanë zhvilluar përgjithësisht për pasagjerët me sëmundje infektive dhe për të cilat ekuipazhet tanë janë trajnuar janë efektive.

Edhe ju mund të ndihmoni në mbrojtjen nga infeksioni në bord duke ndjekur rekomandimet e Zyrës Federale të shëndetit Publik.
Kjo përfshin pastrimin të rregullt të duarve, sjellje korrekte kur kollitet dhe teshtitni, dhe shmangni shtrëngimin e duarve.