Metodat e pagesës

Kredikartela

Tek ne ju mund të paguani komod dhe sigurt me kreditkartelën tuaj.
Ne pranojmë kreditkartelat Master Card, Visa, Twint, PostFinance.
Të dhënat e kreditkartelës suaj transferohen në mënyrë të koduar duke përdorur metoden SSL.
Duke përdorur këtë standard të lart të sigurisë, rezervimi juaj me kreditkartelë është i sigurt.

fluturime te lira, bileta te lira, fluturime direkte, bileta per kosove ,basel-prishtin, pristina drej baselit

Klarna - Transferim i menjëhershem bankar

Paguani në mënyrë të sigurt, pa tarifë shtesë dhe pa regjistrim me transferim të menjëhershem bankar.
Ju duhen vetëm të dhënat tuaja bankare në internet (të dhënat e hyrjes siç janë kodi SMS / PIN / TAN)

fluturime te lira, bileta te lira, fluturime direkte, bileta per kosove ,basel-prishtin, pristina drej baselit

 


Pagesat me para në dorë

Rezervimi online edhe pa kreditkartelë, fleksibël në çdo kohë.
Tek ne mund të rezervoni online fluturimin tuaj dhe ta përzgjedhni metodën fleksibile për pagesë, Barzahlen.de.
Në vazhdim të procesit të rezervimit ju do të pranoni QR-Code apo SMS-Code,
me të cilin në pikën më të afërt të mundshme paguani biletën tuaj me para në dorë.

fluturime te lira, bileta te lira, fluturime direkte, bileta per kosove ,basel-prishtin, pristina drej baselit

Blej me faturë

Si në çdo shërbim tjetër kënaqësia e klientit tek ne është primare,
kështu kemi menduar që edhe pagesa të bëhet sipas preferencës qe ju keni.
Ju mund të zgjidhni lirshëm mënyrën tuaj të preferuar të pagesës.
Ju mundësojmë që biletat tuaja ti merrni sot dhe pagesa të përfundohet pasi të merrni faturën.
Pagesa bëhet thjesht duke përdorur faturën.
Ju mund të zgjidhni nëse dëshironi të depozitoni përmes E-banking ose në sportelin e postës apo të bankës.

fluturime te lira, bileta te lira, fluturime direkte, bileta per kosove ,basel-prishtin, pristina drej baselit