Bagazhi dhe rregullat

 

Rregullat rreth lejimit të valixheve ndryshojnë varësisht nga aviokompanitë. 
Ju lutemi kontrolloni rregulloren e aviokompanisë përkatëse.

Për t’u informuar me rregullat e Bashkimit Evropian rreth çantave të dorës, ju lutemi klikoni këtu.

fluturime te lira, bileta te lira, fluturime direkte, bileta per kosove ,basel-prishtin, pristina drej baselit