PostFinance

PostFinance

  Di, 21 JUN

Me metodat tona të reja të pagesës ju mund të paguani me siguri te plotë.

Ju mund të regjistroheni shpejt në e-banking tuaj dhe të bëni pagesën.
Ju gjithashtu mund të vendosni kartën tuaj te PostFinance
dhe të bëni pagesën shpejt dhe në mënyrë të sigurt.