Pyetje dhe përgjigje

Regjistrimi i të dhënave

A është e sigurt prenotimi i biletave?
Ne gjithmonë përpiqemi të mbrojmë dhe ruajmë të dhënat tuaja personale në mënyrë të sigurtë në mënyrë që të parandalojmë hyrjen e paautorizuar dhe përdorimin, manipulimin ose fshirjen e tyre të paautorizuar. Ne i kushtojmë vëmendje të veçantë transmetimit të sigurt të të dhënave personale dhe financiare përmes kanaleve të koduara dhe përdorimit të teknologjisë më të fundit SSL (Secure Socket Layer Technology).

Rezervimi u përfundua pothuajse kur u shfaq mesazhi '' Sesioni skadoi ''. Cfare do te thote ajo?
Për arsye sigurie, dritarja e kohës për të bërë prenotime është 30 minuta. Sistemi automatikisht ju identifikon nëse e tejkaloni këtë afat kohor. Nëse kjo mesazh shfaqet në fund të procesit të prenotimit, ju lutemi kontaktoni qendrën e telefonatave Raci Travel, duke treguar datën e nisjes dhe rrugën, për të parë nëse prenotimi juaj ka përfunduar me sukses.

Sa kohë para nisjes mund të rezervoj një fluturim në Raci Travel?
Me Raci Travel ju mund të rezervoni një fluturim deri në 12 orë para nisjes tuaj, në varësi të aeroportit të nisjes dhe kompanisë ajrore të zgjedhur.
Nëse bileta juaj mund të lëshohet në formën e një bilete elektronike kur bëni rezervimin, mund të rezervoni nga e hëna deri të shtunën deri në 2 orë para nisjes. Për ta bërë më të lehtë prenotimin tuaj në minutën e fundit, ju rekomandojmë të kontaktoni një nga agjentët tanë të udhëtimit.

 

Informacioni i udhëtimit

Si mund të zgjedh vendin tim?
Ju mund të zgjidhni një vend tre orë përpara në check-in.

Pasaporta ime skadon para fluturimit tim të kthimit. Cfare duhet te bej?
Nëse rezervimi juaj nuk është konfirmuar akoma, ju rekomandojmë që të rezervoni dy rezerva të veçanta për fluturimin tuaj. Në këtë rast, mund të përdorni dokumente të ndryshme të udhëtimit në check-in. Nëse rezervimi juaj është konfirmuar tashmë, kontaktoni qendrën e telefonatave Raci Travel.

 

Qmimet dhe zbritjjet 

A marr një faturë?
Do të merrni një faturë elektronike në adresën e postës elektronike që keni dhënë gjatë prenotimit. Faturat elektronike mund të krijohen sipas kërkesës.

Ju gjithashtu mund të blini një version letre të faturës elektronike nga Qendra e thirrjeve të udhëtimit Raci për një tarifë. Versioni i letrës do të dërgohet me postë në adresën e specifikuar gjatë rezervimit. Ju mund të kërkoni një faturë të modifikuar me detaje të ndryshme për një tarifë.
 

Nëse keni ndonjë pyetje të mëtejshme, ju lutemi kontaktoni qendrën e thirrjeve të udhëtimit Raci Travel pa vonesë.