Udhëtimi pa pengesa

Ne dëshirojmë ta bëjmë udhëtimin për njerëzit me lëvizshmëri të reduktuar sa më rehat që është e mundur.
Na ndihmoni që t'i eliminojmë pengesat për ju:

Ju lutemi na informoni sa më shpejt të jetë e mundur, më së miri qysh në momentin e rezervimit. 

Për rastet e vonuara apo të palajmëruara, nuk mund të sigurojmë kujdes.
Fatkeqësisht, për hir të sigurisë së përgjithshme dhe asistencës personale,
numri i udhëtarëve me lëvizshmëri të reduktuar është i kufizuar për çdo fluturim.
Transportimi i karrigeve me rrota ose i mjeteve të tjera lëvizëse sigurisht është pa pagesë.


Ju lutem rezervoni shërbimin tuaj të dëshiruar, thjesht dhe rehatshëm online ose përmes Contact Center,
të paktën 48 orë para nisjes së fluturimit.
Planifikoni kohë të mjaftueshme për ditën e udhëtimit.
Ne lusim udhëtarët tanë me lëvizshmëri të reduktuar që të arrijnë në sportelin për Check-in 30 minuta para hapjes së rregullt.

fluturime te lira, bileta te lira, fluturime direkte, bileta per kosove ,basel-prishtin, pristina drej baselit