Lajmet e reja

Këmbim dhe transfer parash me Western Union

Konvertoni paratë cash ne Euro, Franga zvicerane, funta dhe dollar.

lexo më tutje

Corona-Virus

Informacioni aktual në lidhje me
Corona-Virus.

lexo më tutje

TWINT

Paguani tani me
me mënyren e re
pagesës 'TWINT'.

lexo më tutje