TWINT und Kreditkarte

TWINT und Kreditkarte

  Pr, 19 JUN

Me metodat tona të reja të pagesës ju mund të paguani me siguri te plotë.

Ne pranojmë kartat e kreditit të Master Card dhe Visa.
Mund të rezervoni online dhe të zgjedhni mënyrën e pagesës me Barzahlen.de apo me Klarna - Transferim të menjëhershëm bankar.
Gjithashtu mund të porosisni biletat e fluturimit sot dhe të paguani pasi që ta keni marr faturën dhe biletën.