Destinacione të reja flutrimi

Destinacione të reja flutrimi

  Sht, 20 QER 2020

Nga 1 korriku 2020, do fillojë fluturimi i drejtpërdrejtë nga Friedrichshafen për në Prishtinë. Fluturime për në qytetin e vogël do të ketë dy herë brenda javës.

Gjithashtu do shtohet dhe fluturimi i drejtëpërdrejtë nga Paderborn për në Prishtinë, ku dhe këtu do të ketë fluturime dy herë brenda javës.

Qyteti i madh në provincën historike Suedeze shtohet po ashtu.
Nga Malmö për në Prishtinë.