MALMÖ-PRISHTINE-MALMÖ

MALMÖ-PRISHTINE-MALMÖ

  Sht, 18 KOR 2020

Futurime te drejtëpërdrejta nga Malmö për në Prishtinë, me fluturime dy herë brenda javës.

Te gjitha rezervimet mund te bëhen online dhe te paguhen online me;
Mastercard, Visacard, Twint ose me Sofortüberwisung direkt ne http://racitravel.com

Vizitoni te dashurit tuaj direkt nga Malmö për në Prishtinë.