Aus SchweizAus Schweiz

Luzern-Büro:
+41 41 211 21 31

Aus KosovoAus Kosovo

Aus SchweizAus Schweiz

Luzern-Büro:
+41 41 211 21 31

Aus KosovoAus Kosovo

Emri juaj përdorues
Shifra sekrete

Fluturimet tona të ardhshme

Çmimi më i mirë i muajit deri në PRISHTINA

01.

BASEL - PRISHTINA

HË, 06 KOR 2020   07:00

Vetëm 2 vende me këtë çmim!

CHF 59,-   Rezervo tani
02.

BASEL - PRISHTINA

HË, 06 KOR 2020   22:30

Vetëm 2 vende me këtë çmim!

CHF 109,-   Rezervo tani
03.

BASEL - PRISHTINA

Ma, 07 KOR 2020   22:20

Vetëm 5 vende me këtë çmim!

CHF 139,-   Rezervo tani
04.

BASEL - PRISHTINA

MËR, 08 KOR 2020   22:20

Vetëm 3 vende me këtë çmim!

CHF 189,-   Rezervo tani
05.

BASEL - PRISHTINA

Pr, 10 KOR 2020   22:20

Vetëm 4 vende me këtë çmim!

CHF 199,-   Rezervo tani
06.

BASEL - PRISHTINA

MËR, 08 KOR 2020   07:00

Vetëm 3 vende me këtë çmim!

CHF 199,-   Rezervo tani

Lajmet e reja

Corona-Virus

Informacioni aktual në lidhje me
Corona-Virus.

lexo më tutje

Destinacione të reja fluturimi

Friedrichshafen - Malmö
Paderborn

lexo më tutje

Metodat të pagesës

Ne ju mundësojmë që të
paguani lirë dhe të sigurt.

lexo më tutje

Partneret tane te linjes ajrore