Aus SchweizAus Schweiz

Luzern-Büro:
+41 41 211 21 31

Aus KosovoAus Kosovo

Aus SchweizAus Schweiz

Luzern-Büro:
+41 41 211 21 31

Aus KosovoAus Kosovo

Emri juaj përdorues
Shifra sekrete

Fluturimet tona të ardhshme

Çmimi më i mirë i muajit deri në PRISHTINA

01.

BASEL - PRISHTINA

Pr, 19 AUG 2022   15:35

Vetëm 4 vende me këtë çmim!

CHF 49.99,-   Rezervo tani
02.

BASEL - PRISHTINA

Enj, 18 AUG 2022   15:35

Vetëm 3 vende me këtë çmim!

CHF 49.99,-   Rezervo tani
03.

BASEL - PRISHTINA

MËR, 17 AUG 2022   15:35

Vetëm 2 vende me këtë çmim!

CHF 49.99,-   Rezervo tani
04.

BASEL - PRISHTINA

Ma, 16 AUG 2022   15:30

Vetëm 3 vende me këtë çmim!

CHF 49.99,-   Rezervo tani
05.

BASEL - PRISHTINA

HË, 15 AUG 2022   15:35

Vetëm 5 vende me këtë çmim!

CHF 49.99,-   Rezervo tani
06.

BASEL - PRISHTINA

Enj, 11 AUG 2022   16:10

Vetëm 4 vende me këtë çmim!

CHF 49.99,-   Rezervo tani

Çmimi më i mirë i muajit nga PRISHTINA

01.

PRISHTINA - BASEL

Ma, 09 AUG 2022   05:30

Vetëm 5 vende me këtë çmim!

CHF 284.99,-   Rezervo tani
02.

PRISHTINA - BASEL

Sht, 13 AUG 2022   04:20

Vetëm 2 vende me këtë çmim!

CHF 289.99,-   Rezervo tani
03.

PRISHTINA - BASEL

Sht, 13 AUG 2022   03:30

Vetëm 3 vende me këtë çmim!

CHF 289.99,-   Rezervo tani
04.

PRISHTINA - BASEL

Pr, 12 AUG 2022   13:00

Vetëm 2 vende me këtë çmim!

CHF 299.99,-   Rezervo tani
05.

PRISHTINA - BASEL

Pr, 12 AUG 2022   12:15

Vetëm 2 vende me këtë çmim!

CHF 299.99,-   Rezervo tani
06.

PRISHTINA - BASEL

Enj, 11 AUG 2022   19:35

Vetëm 5 vende me këtë çmim!

CHF 299.99,-   Rezervo tani

Lajmet e reja

Këmbim dhe transfer parash

Euro, Franga zvicerane
funta, dollar.

http://www.racifinanzen.ch

lexo më tutje

Corona-Virus

Informacioni aktual në lidhje me
Corona-Virus.

lexo më tutje

TWINT

Paguani tani me
me mënyren e re
pagesës 'TWINT'.

lexo më tutje

Partneret tane te linjes ajrore